13S CONSULTA

20,00 €
"13S CONSULTA. Arenys de Munt comença a decidir" és la crònica de la primera consulta independentista que es va celebrar a Arenys de Munt el 13 de setembre de l'any 2009.   El relat es a través dels seus protagonistes. Des del primer moment que neix la proposta de la Consulta, arran d'un acord al Ple municipal fins a l'intensa jornada del 13S que Arenys de Munt va esdevenir la capital de Catalunya. L’exposició dels fets es complementa amb documents, fotografies, retalls de premsa del moment i vivències de diferents persones que hi van participar.
 
El relat "13S CONSULTA. Arenys de Munt comença a decidir"  s’estructura en tres parts. En la primera s’exposen els fets, des de la presentació de la moció al ple l’Ajuntament, fins al dia abans de la consulta. Se l’anomena, “Compte enrere”. La segona part relata els fets del dia de la Consulta i se l’anomena “La Consulta”. I la tercera part és un recull de premsa de l’endemà que s’anomena “Més enllà de la Consulta” i que es completa amb un annex on hi ha un ampli recull dels resultats de totes les consultes sobre la independència de Catalunya celebrades arreu del país.
 
"13S CONSULTA. Arenys de Munt comença a decidir" incorpora una interessant conjunt de prolegs que signen Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya, Jordi Turull, Oriol Junqueras, Joan Herrera, David Fernàndez, Josep M. Vila d’Abadal, Carme Forcadell, Muriel Casals i Héctor Montero.
 
Tota la informació sobre el llibre al web www.13SConsulta.cat