La Llibreria

La llibreria El Setciències d'Arenys de Mar és després de més de trenta anys d'activitat una de les llibreries històriques de Catalunya. La seva seu és al carrer de Josep Anselm Clavé, 9 d'Arenys de Mar, conegut amb el nom popular del carrer Ample que sempre ha utilitzat la llibreria per referenciar la seva adreça. L'any 1981 va obrir les seves portes al número 3 i a la primavera de 1996 es va traslladar-se a l'actual local on és emplaçada. 

Des del primer dia ha tingut la vocació i la voluntat de promocionar el llibre i el gust per la lectura. El 14 d'abril de 1996, la llibreria es va reformar i ampliar. Ara és un local d'uns 200 metres quadrats on la tria d'un llibre, un CD o un vídeo és una decisió còmoda i on tothom hi pot dedicar el temps que calgui.

La llibreria té espais delimitats on s'hi troben els diversos gèneres literaris i temàtiques. Hi ha una especial atenció al llibre infantil. Els nens i les nenes poden tocar i remenar abans d'escollir el seu llibre o senzillament llegir-lo mentre els adults també fan la seva elecció.

Regularment participem i es col·labora a l'organització de presentacions de llibres i actes diversos d'animació. L'aposta per les noves tecnologies és decidida. El Setciències va ser el primer local públic d'Arenys de Mar que va oferir connexió a Internet i al mateix local es van fer els primers cursos de formació. La web del Setciències és a la xarxa des de l'abril del 97.

La creació multimèdia també té una especial atenció al món audiovisual i la música. El servei de cerca i reserves permet disposar de qualsevol títol catalogat. Un dels objectius prioritaris de la llibreria ha estat el foment de la cultura al municipi. En aquesta mateixa línia va néixer l'editorial Els llibres del Setciències que l'any 1997 va publicar el seu primer títol "Conte de Gegants" de Pep Quintana i Ignasi Massaguer.  Des d'Internet, el Setciències Digital, s'ha mantingut en línia un complet Catàleg d'Autors Locals on es pot conèixer i consultar l'obra d'autors nascuts a Arenys de Mar i Arenys de Munt o vinculats a les dues poblacions.

contacte: correu@elsetciencies.cat