'19 contes covid 19', de Pep Quintana

19,00 €

 

Una  crònica personal de la pandèmia que ho ha capgirat tot.

"Diria que aquest bitxo tan remenut ha canviat les nostres vides capgirant-ho tot. Ha esquerdat els hàbits i les rutines que traginàvem amunt i avall dins la motxilla de cada dia. Ha aconseguit que uns vuit-cents dies, fent números rodons, s’evaporessin amb una lentitud extrema i amb un patiment considerable. Hem vist com rebien de valent parents, amics i veïns i hem intentat ser-hi a prop, fer-los companyia, sovint telemàticament, i consolar-los fins allà on hem pogut i sabut. I, en definitiva, ens haenvellit a tots plegats més precipitadament del compte."

Amb aquestes paraules, en Pep Quintana  recapitula, al darrer dels dinou contes que ha escrit durant la pnadèmia de la Covid-19. Són relats diferents, segons els moments que s'han anat succeïnt i que ha tocat viure enmig de moltes incerteses. No és una crònica detallada dels fets, sinó un seguit de moments que en Pep ha anat recollint i que també l'han ajudat a anar superant la situació.

"Dic jo, per parlar una mica en positiu, que també hem adquirit i acumulat un bon munt d’experiències, un sac, no pas foradat, d’històries, anècdotes i llegendes. A mi, com segurament a tothom, me’n quedaran gravades al calaix de la memòria unes quantes. Moltes, massa, de tristes i alguna, excepcionalment, de prou divertida. A nivell domèstic també hem après a respectar-nos els uns als altres, compartint tantes hores sota el mateix sostre i abrigats per les mateixes parets. Ha estat, sens dubte, un exercici de convivència. Un exercici, en definitiva, d’amor intens i d’estimació sincera."

La portada del nou llibre d'en Pep Quintana és obra d'Erik Gonzales, un artista nord-americà que s'ha establert a Arenys de Mar. En Pep i l'Erik han treballat junts en definir aquesta obra que il·lustra la portada i també completa tota la coberta,

El llibre es presentarà a la sala d'actes de la Biblioteca d'Arenys de Mar, aquest proper divendres, 22 d'abril, a les 7 de la tarda, i ja es pot comprar a les llibreries.

ISBN: 978-84-123634-2-5  

PREU: 19 euros (PROMOCIÓ 2022 inclou import de la tramesa)