Brevíssima relació de la destrucció de la història.

Brevíssima relació de la destrucció de la història (Jordi Bilbeny)

La falsificació de la descoberta catalana d’Amèrica

Autor Jordi Bilbeny.

ISBN:84-923750-3-5

Primera edició: Novembre de 1998

Amb "Brevíssima relació de la destrucció de la Història. La falsificació de la descoberta catalana d’Amèrica" en Jordi Bilbeny fa un repàs a una sèrie de documentació relacionada amb la descoberta d’Amèrica, a partir de la qual demostra la manipulació que hi ha hagut en diversos moments de la història, primer dels censors i, posteriorment de certs historiadors, per tal d’enmascarar la catalanitat de la descoberta d’Amèrica a favor de la castellanització d’aquesta.

Al llarg dels vint-i-set capítols que conté l’obra, Jordi Bilbeny ens va encomanant, tal com diu Salvador Cardús en el pròleg "A força de la mentida anem al virus de la sospita", aquestes ganes enormes de descobrir l’autèntica veritat dels fets.

Jordi Bilbeny (Arenys de Mar, 1.961) és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i doctorand en Història Moderna a la Universitat de Bracelona. És membre de Junta del Centre d’Estudis Colombins, d’Omnium Cultural. Ha publicat diversos llibres de poesia, un assaig sobre l’independentisme d’En Joan Salvat-Papasseit i un diccionari pornogràfic en clau d’humor. És col.laborador habitual de diverses revistes.

 

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprobar si ets o no humà, per evitar entrades d'spam automàtiques.