Carrers d'Arenys de Mar

20,00 €

"Places i carrers que en el transcurs de quatre-cents anys s’han anat bastint poc a poc, en els antics verals de Sa Voga, Es Carabar i Sa Boada, fins a arribar a la segona meitat del segle passat, en la qual no tan sols es transformaren, sinó que en expandir-se, canviaren del tot el nostre paisatge conegut"

 Joaquim Cassà (Arenys de Mar, 1921)

Aquest llibre és una compilació dels articles que Joaquim Cassà va publicar a la revista Arenys Vida Parroquial.  Un complet i meticulós treball que esdevé un referència de la memòria local arenyenca. Els textos s'han revisat per l'edició i s'han complementat amb les fotografies de l'arenyenca Sussi Xiberta. 

Un pròleg de l'Hug Palou, director de l'arxiu Fidel Fita d'Arenys de Mar, complementa l'edició amb una interessant introducció sobre l'urbanisme arenyenc i l'evolució del seu nucli històric i el nomenclator arenyenc. No hi falta un acurat perfil sobre l'autor amb qui ha conviscut moltes hores de recerca a les sales de l'Arxiu.

Preu: 20 euros

Pàgines: 256

ISBN: 978-84-942772-4-5

Per iniciar la compra marqueu el nombre d'exemplars que voleu a la casella de dalt -sobre la imatge de la portada del llibre- i afegiu la compra al vostre carretó. Us demanarem una dades mínimes i les dades de la vostra tarja de crèdit.