El Teatre Principal s'omple per la presentació de "100 Retrats Viscuts"

La presentació del llibre "100 Retrats Viscuts. Un agraïment fotogràfic a la gent d’Arenys de Mar" va omplir de gom a gom el Teatre Principal.
 
Un vídeo amb totes les fotografies va ser el punt de partida de l’acte que va comptar amb la presència d’alt l’escenari de l’alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, el periodista, Enric Sierra, l’editor, Oriol Ferran i el Vicepresident de l’AFA, Txeni Gil. Tots ells, després d’escoltar el poema Gent d’Arenys del Pare Venanci, interpretat per la rapsoda local Mercè Sàbat, varen donar la seva visió personal sobre el llibre i la importància d’aquest per la comunitat arenyenca. 
 
Una amplia representació del més d'un cententar de fotografiats van assistir a la presentació, en la majoria de caos ampliament acompanyats per les seves famílies. La presentació va ser un gran acte social que va tenir per protagonista el llibre que era especialment esperat pels seus protagonistes fotogràfics i els autors de les fotogràfies. Tothom va celebrar l’excel·lent qualitat del llibre, tant per les imatges que en formen part, com per la presentació i impressió. Un bon final del projecte "retrats viscuts" que ha tingut tres exposicions consecutives des de l'any 2014.
 
Podeu veure aquí el vídeo 100 Retrats Viscuts que va obrir l'acte de presentació.
 
Podeu comprar el llibre directament des d'aquest web: CLIQUEU AQUÍ 
(el llibre té un preu de 20 euros i la compra per Internet inclou la tramesa gratuïta)
 
Fotografia: Xavier Salvanyà

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprobar si ets o no humà, per evitar entrades d'spam automàtiques.